Muziek in De Blinkerd

SCHOORL - Moddervette blues en muziek uit bekende musicals zijn dit weekend te horen in Dorpscentrum De Blinkerd. Zaterdagavond betreedt de Alkmaarse band The Blouzz het podium. Op zondagochtend spelen Maartje en Strings. 

Bluesformatie The Blouzz uit Alkmaar speelt moddervette en dampende blues. De muzikanten komen uit diverse stromingen van de muziek: blues, jazz, Big Band en coverbands. In 2014 is deze bluesband geformeerd en heeft inmiddels vele optredens verzorgd in de regio Noord-Holland en op Texel. Het ruime bluesrepertoire geeft inspiratie aan de muzikanten.

The Blouzz - 2 november 20.00 uur - toegang € 10,00

Koffieconcert 

Het programma 'Maartje en Strings' is laat liedjes aan bod komen uit  Nederlandse producties als Heerlijk duurt het langst, Joe en Cyrano en ook uit Engelse en Amerikaanse musicals als Les Miserables, Chicago en Rent of Mary Poppins. Maar ook nieuwere musicals als Dear Evan Hansen, Lion King en West Side Story. Kortom heel veel mooie liedjes, speciaal gearrangeerd door Bas en Tom.

Koffieconcert 'Maartje en Strings' - 3 november 11.00 uur - toegang €12,50 (incl. koffie en gebak)

Kaarten kunnen online gemakkelijk en veilig met iDeal besteld worden op www.deblinkerdschoorl.nl Voorafgaand aan de voorstelling zijn ook aan de kassa kaarten te koop. Betalen kan alleen met PIN.

Meer berichten