(Foto: aangeleverd)

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

  Bedrijf in Beeld

                                                                Advertorial

OBDAM - Isoleer uw kruipruimte met schuimbeton en u heeft nooit meer last van vocht-, tocht- en schimmelproblemen. Vocht en tocht in huis kunnen natuurlijk heel erg vervelend zijn. Koude voeten, stank, schimmel, houtrot en waterschade zijn enkele van de vervelende gevolgen van teveel vocht in of onder de vloer. Door de kruipruimte met schuimbeton op te vullen zorgt u ervoor dat al het vocht onder uw woning blijft. Het opvullen van de kruipruimte met schuimbeton is ook nog eens goed voor de portemonnee. U bespaart namelijk veel energie met een goed geïsoleerde kruipruimte. Dit komt mede doordat uw woning langer warm blijft en u dus minder snel de verwarming weer aan hoeft te zetten.

De schuimbetonvloer is een combinatie van een laag schuimbeton - dit is een duurzaam en goedkoop isolatiemiddel - en een eindvloer. Welke eindvloer er op het schuimbeton komt te liggen, bepaalt u zelf. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een woonbetonvloer. Dit is een betonvloer waarop u direct kunt wonen. Bent u niet zo'n fan van de betonlook dan kiest u voor een andere eindvloer. Bijvoorbeeld hout, laminaat, PVC, tegels, tapijt of een PU-vloer.

Het is wel zo dat als u niet voor woonbeton kiest er eerst nog een dekvloer van (bijvoorbeeld) anhydriet op het schuimbeton moet worden gestort. Op deze vlakke tussenvloer leggen we vervolgens de door u gewenste eindvloer.

Schuimbeton is een erg veelzijdig en lichtgewicht isolatiemiddel. Het wordt gebruikt om kruipruimtes mee op te vullen, daarop vloerverwarming aan te brengen. Het is een licht mengproduct van cement, zand, water en schuim. Doordat de specie erg vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt zonder dat het na het aanbrengen gladgestreken hoeft te worden. Hierdoor bereikt de specie ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

Bovenop de schuimbetonvloer kan een betonvloer, anhydrietvloer of een magnesietvloer aangebracht worden.

Door een unieke samenwerking met Isopact/Schuimbeton west, West Friesland vloerenservice en Kemasol kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Als u meer informatie wenst over schuimbeton kunt u ook contact opnemen met Joost Bisschops: 06-25196551. Mocht de heer Bisschops de telefoon niet opnemen, dan belt hij u terug. U kunt hem ook een berichtje sturen via Whatsapp. 

Meer informatie: https://schuimbetonvloer.nl/kruipruimte-opvullen/ en https://schuimbetonvloer.nl/schuimbeton-betonvloer-kosten/ en https://woodstock-vloeren.nl/schuimbeton/ en https://www.zandcementgietvloer.nl/ en https://woodstock-vloeren.nl/sneldrogende-cementdekvloer/

 

Meer berichten