Bij nacht en ontij gaat sky-high

  Nieuws

EGMOND AAN DEN HOEF - Zeevisclub Bij nacht en ontij gaat zaterdag 24 februari hun leden het ver-werpen bijbrengen middels een werpclinic. Dit gebeurt onder leiding van vier Belgische casters van de Belgische Surfcasting Club VZW. Dit zijn mannen die het ver-werpen hebben uitgevonden en ze werpen ver - over de 200 meter! Deelnemers krijgen ook de mogelijkheid om enkele top hengels uit te proberen van het merk Diamond en Zziplex.
De deelnemers worden in de gezellige, verwarmde, aangeklede tent ontvangen met een kop koffie en wat lekkers. Het innerlijke van de mens wordt deze middag goed verzorgd met een natje en een droogje. Eén van de hoogtepunten is een heuse helikoptervlucht voor twee of drie van de deelnemers. Deze middag wordt afgesloten met een kookshow waar hoogstaande gerechten geserveerd worden door een topkok.
Interesse om de werptechniek beter onder de knie te krijgen? Opgeven kan tot 19 februari, i.v.m. inkoop van eten en drinken, bij Job Zwart, tel. 0616955270, Marshallstraat 91, Egmond aan Zee. De kosten zijn tien euro, graag bij opgave te voldoen. De clinic vindt zaterdag 24 februari vanaf 12.00 uur plaats bij de loods en het land van Jan Groot, Zomerdijkje 13a in Egmond aan den Hoef. Leden en niet leden zijn welkom, neem eigen hengel en lood mee. Kom op de fiets in verband met beperkte parkeergelegenheid.

Meer berichten