Nieuw seizoen Taichi en Qigong in Torenduin

  Nieuws

EGMOND AAN DEN HOEF - Weleens gehoord van Tai chi Chuan en Qigong? Het zijn Chinese gezondheidsoefeningen om lichamelijk, geestelijk en emotioneel in balans te komen. Het nieuwe seizoen gaat van start in het Torenduin en iedereen is welkom om deel te nemen.

Docente mevrouw Custers zegt: ''Door de rustige en zachte bewegingen is het voor iedereen en voor iedere leeftijd toegankelijk. Deelnemers kunnen de oefeningen op eigen niveau beoefenen. Zo is het een veilige manier om de conditie te verbeteren en om de grenzen van uw lichaam te verkennen en te verleggen. Daarnaast is het gewoon leuk en hebben we samen ook veel plezier. Kom gerust een keer gratis mee doen om het zelf te ervaren.''
De lessen worden gegeven op donderdag in Torenduin, Zeeweg 89 in Egmond aan Zee. De start is vanaf donderdag 6 september en de lessen lopen door t/m 20 december 2018. De tijden zijn van 09.30 – 10.30 uur en van 11.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie over de kosten kunnen belangstellenden bellen met de docente mevrouw Custers, telefoon 06-53283476 of het wijksteunpunt van Stichting Welzijn Bergen in Egmond aan den Hoef, telefoon 072-5065204.

Meer berichten