Overtuigende winst voor vrouwen Overbos

HOOFDDORP - De vrouwen van SV Overbos versloegen zondag 29 september het Zaanse KFC met 3-0.

Overbos begon voortvarend. Al in de 7de minuut kopte Lieselotte Wels de bal uit een corner tegen de touwen. Daarna ging het over en weer. Overbos had op 2-0 moeten komen, het kreeg grote kansen. KFC op haar beurt miste de kansen op 1-1.

In het tweede bedrijf werd het steeds meer een rommelige wedstrijd. Wel was het de thuisploeg die net iets sterker was. Sono de Leeuw kon met een mooie solo de tweede treffer scoren. Vanaf dat moment geloofde de tegenstander niet meer in een goed resultaat. Vijf minuten voor tijd kon Kirsten Boon de eindstand op 3-0 brengen. De keepster van Overbos speelde een sterke wedstrijd en hield haar doel leeg.

Na afloop werden de eerste drie punten van het seizoen gevierd. Overbos neemt het volgende week in de tweede klasse op tegen Alliance. En dat is, net als KFC, een bekende tegenstander en ook nieuw in de tweede klasse.