Wij zijn samen Fit

HOOFDDORP - In het Pax (clubgebouw van de Hoofddorpse Tafeltennisclub, Lutulisstraat 142) komt elke dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur een enthousiaste groep senioren bijeen voor een uur bewegen op muziek onder de deskundige begeleiding van Roy de Vet.

Senioren sporten samen

Alle oefeningen worden in een staande houding uitgevoerd en in verschillende gradaties aangeboden. Tempo is niet belangrijk, meedoen wel. Elke les krijgen alle spiergroepen aandacht, wordt de balans getraind, spierkracht en conditie vergroot. Tijdens de korte pauzes wordt water gedronken, zo nodig zweetdruppels gedept en kort met elkaar gebabbeld. Plezier staat in deze lessen voorop. Meezingen met de muziek mag, oefeningen op eigen wijze uitvoeren ook en humor is altijd aanwezig.

Deelnemers die al langer met 'Wij Zijn Samen Fit' meedoen, merken dat het een positief effect heeft op de gezondheid en de sociale contacten. Bewegen is een stimulans voor een gezonde leefstijl, een manier om plezier en voldoening te ervaren in sport en bewegen en brengt mensen bij elkaar.

De lessen worden gegeven in de buitenlucht. Bij slecht weer is de training in het clubgebouw van Pax. Na afloop drinkt de groep een kop koffie, kan de les doorgesproken worden en is er tijd voor een praatje.

Een proefles mag gratis worden bijgewoond. Aanmelden: info@dnatraining.nl en 06-24867506. 'Wij Zijn Samen Fit' is een samenwerking van Maatvast, Sportservice Haarlemmermeer en DNA-Training.

Meer berichten