SV Hoofddorp wint van concurrent

  Sport

HOOFDDORP - Het zondagteam van SV Hoofddorp heeft 17 maart in de eerste klasse goede zaken gedaan door met 3-5 van concurrent Zeeburgia te winnen. Het team van trainer Jethro Abram krijgt door deze fraaie winst onderin weer wat meer ruimte.

Vooraf moest Abram behoorlijk sleutelen aan zijn teamopstelling, er waren de nodige basiskrachten afwezig door blessures en schorsingen; liefst acht man was niet inzetbaar. Aanvaller Sergio Comvalius moest als linksback starten en dat ging goed. In het veld was niets te merken van de personeelsproblemen, want er werd direct heel goed gespeeld. Na zes minuten kon Jasmin Ramic via een vrije trap de openingstreffer scoren. Niet veel later werd het door spits Sven Wierda 0-2. Zeeburgia werd volledig onder de voet gelopen en het werd door Ramic 0-3. En via Revelino Vermeer 0-4.

Zeeburgia mocht beide handen dichtknijpen dat de achterstand voor de pauze niet al in de dubbele cijfers was gekomen, de Mokummers waren zeer zwak. Dat veranderde in het tweede bedrijf. Zeeburgia kwam veel beter voor de dag, wel kon Ramic nog zijn derde doelpunt van dit duel maken. Daarna kon de thuisploeg in korte tijd twee keer scoren. In de slotfase werd het zelfs nog 3-5, maar de overwinning kwam voor Hoofddorp niet meer in gevaar.

Abram was natuurlijk niet tevreden over de terugval in het tweede bedrijf, maar over het resultaat en de vele treffers was hij wel zeer te spreken.

Meer berichten