Voor een uur spinnen betalen de deelnemers 10 euro dat naar het goede doel 'Hoofddorp aan Zee' gaat.
Voor een uur spinnen betalen de deelnemers 10 euro dat naar het goede doel 'Hoofddorp aan Zee' gaat. ((Foto: Aangeleverd))

Spinning Event met Lions

  Sport

HOOFDDORP - Twee sportieve evenementen op dezelfde dag, maar die bijten elkaar helemaal niet. Zondag 1 september wordt voor de vijftiende keer de Haarlemmermeerrun gelopen. Fietsers kunnen die dag ook aan hun trekken komen, want Lions Club Ringvaart en Lions Club Haarlemmermeer-Host organiseren voor de tweede keer een Spinning Event.

Hardlopen of Spinfietsen voor Hoofddorp aan Zee

Het spinfietsen maakt een enorme groei door. Het is populair bij wielrenners en ook als training op de sportscholen die daar gretig op inspelen. Het is heerlijk om je hoofd leeg te fietsen.

Ook dit jaar gaat de opbrengst van het Lions Spinning Event naar het goede doel 'Hoofddorp aan Zee' die een vakantieweek organiseert voor kinderen die om redenen niet met vakantie kunnen. Zo konden de Lions Clubs vorig jaar 7.500 euro doneren aan dit doel waarmee de vakantieweek doorgaat. Om geldmiddelen te vergaren, hebben de Lions naast veel fietsers en fietsclubs ook sponsoren nodig die financieel een handje willen helpen. En het sponsoren van één of meerdere deelnemers is mogelijk.

Het evenement op zondag 1 september is op het Raadhuisplein en duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Voor een uur fietsen betalen de deelnemers 10 euro. Aanmelden en informatie:

www.meerbewegen.org

Meer berichten