Echte 'outlaws': The Kinda Charley.
Echte 'outlaws': The Kinda Charley. ((Foto: Aangeleverd))

The Kinda Charley in Oude Gemaal

  Uit

HEERHUGOWAARD - In het Oude Gemaal aan de Huigendijk 17 in Heerhugowaard start deze week het tweede seizoen en er liggen verschillende mooie optredens in het verschiet. Zoals zondag 8 september van country-gezelschap The Kinda Charley.

Het Platform Polder Heerhugowaard (Vrienden van het Poldermuseum) organiseert samen met Stichting Den Huygen Dijck voor het tweede jaar verschillende evenementen. Populaire en klassiek muziek, Open Monumentendag, Nationale Slootjesdag, lezingen over actuele- en historische onderwerpen, wandeltochten en… Vooral jonge talenten zijn uitgenodigd zich aan te melden voor een presentatie of optreden. Bel voor meer informatie 06-82627710. In Het Oude Gemaal is tevens het Poldermuseum gevestigd. Kijk voor meer info op www.hetoudegemaalheerhugowaard.nl.

Het seizoen wordt afgetrapt door The Kinda Charley, bestaande uit Robert Pfeiffer, Jos Grooteman en Henk Vlaar. Zij verhalen in hun Tiny Desk Project over de rauwe, rebelse en kwetsbare kanten van Steve Earle. Deze Amerikaanse singer-songwriter schetste zijn eigen muzikale landschap in plaats van zich aan te passen aan de outlaw 'Nashville rock & roll scene', met als resultaat juweeltjes van songs. De grote kracht van The Kinda Charley is dat ze de nummers van Steve Earle niet één-op-één coveren maar er een 'eigen' harmonische sound en sfeer aan geven. The Kinda Charley spelen een unieke mix van bevlogen outlaw country en heerlijk meeslepende breekbare songs. Ze staan garant voor een intieme en sfeervolle semi-akoestisch muzikale beleving.

Aanvang 15.00 uur, toegang € 7,50.

Meer berichten