De Nok Funklore in het Oude Gemaal Heerhugowaard

Uit
De Nok Funklore.
De Nok Funklore. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De Nok Funklore speelt zondag 2 februari van 15.00 tot 17.00 uur in Het Oude Gemaal (Poldermuseum) in Heerhugowaard. Het wordt een afwisselende middag met jazz- en folkloremuziek, van ingetogen tot vurig, van dansbaar tot verstild en met veel improvisaties.

De Nok bestaat uit zangeres Betty Borstlap, gitarist Willem Arie van Eeden, Jan-Jaap Spaargaren op sax, klarinet en fluit, Peter Asbeek Brusse op contrabas en Arnauld van Hees op drums, darbuka en cajon. Borstlap studeerde jazz aan het conservatorium in Den Haag en is onder meer bekend van de Keltische folkgroep Unicorn. De Nok uit Bergen/Schoorl slaat een brug tussen jazz en folklore. De Oosterse muzikale klanken in combinatie met jazzy improvisaties maken van ieder optreden een muzikaal avontuur. Naast bewerkingen van bestaande nummers wordt er eigen repertoire gespeeld. Een optreden van de Nok betekent mooie muziek, swingen en lekker wegdromen...

Kaarten voor dit optreden kosten € 10,- en zijn online te koop. Het Oude Gemaal is te vinden aan de Huigendijk 17 in Heerhugowaard.

De Nok Funklore.