Ballen voor de Kabouters en F-league - Stichting Vrienden van Vrone schenkt materiaal

  Nieuws
De ballen werden met luid gejuich door de jongste talenten in gebruik genomen. (Foto: aangeleverd)
De ballen werden met luid gejuich door de jongste talenten in gebruik genomen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SINT PANCRAS - De voorzitter van de Stichting Vrienden van Vrone, Fred Wever, heeft onlangs aan de coördinator van de Kabouters en spelers F-league, Ilse Kaastra, 40 nieuw ballen overhandigd. Om de jongste spelers en speelsters van Vrone te leren voetballen, is goed materiaal noodzakelijk. De ballen werden dan ook met luid gejuich door de jongste talenten in gebruik genomen.
De heer Wever van de stichting gaf in zijn toespraak de belangrijkheid aan van jonge aanwas bij de s.v. Vrone en daarbij hoort goed materiaal. Na de overdracht werd met veel enthousiasme getraind met de nieuwe ballen, een genot om te zien hoe deze jonge kinderen het voetballen beleven. De Stichting Vrienden van Vrone is in 2000 opgericht. Het heeft tot doel de s.v. Vrone (veldvoetbal, zaalvoetbal en handbal) mentaal te ondersteunen en belangrijke projecten van de s.v. Vrone financieel mogelijk te maken. De uitgaven van de stichting zijn de hele vereniging tot nut en richten zich vooral op zichtbare projecten, waarbij het bestuur van de stichting in overleg met het hoofdbestuur van de s.v. Vrone treedt.
De vriendenclub bestaat uit donateurs die € 45,00 per jaar betalen of, en dat zijn meestal bedrijven, € 120,00 per jaar. Er zijn nu bijna 100 donateurs, die de vereniging steunen. Interesse om de Vrienden van Vrone financieel te ondersteunen? Zie de website van de s.v. Vrone: www.vrone.nl of een mail naar: vriendenvanvrone@gmail.com

Meer berichten