Accordeonconcert in Koogerkerk

  Nieuws
Virtuosa, met Bianca IJdema uiterst links. (Foto: aangeleverd)
Virtuosa, met Bianca IJdema uiterst links. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ZUID-SCHARWOUDE - Bianca IJdema, muziekdocent bij Cool kunst en cultuur en afkomstig uit Oude Niedorp, verzorgt met het accordeonkwintet Virtuosa zondag 14 oktober een concert in de Koogerkerk te Zuid Scharwoude.
Virtuosa is een semiprofessioneel accordeonkwintet dat met een gevarieerde programmakeuze het publiek al jaren weet te boeien en zowel goede bewerkingen van klassieke muziek als originele accordeoncomposities ten gehore brengt. Voor optredens wordt een gevarieerd programma samengesteld waarbij de stukken mondeling worden toegelicht tijdens het concert. Zondag 14 oktober staan onder anderen Mozart, Mussorgsky en Grieg op het programma. Na de pauze laat Virtuosa de integrale uitvoering van de 'Vier Jaargetijden' van Astor Piazzollahoren in de prachtige akoestiek van de Koogerkerk.
Het concert in de Koogerkerk, Koog 30 in Zuid-Scharwoude, begint om 15.00 uur. De kerk is open om 14.30 uur. Toegang bedraagt € 12,50 (tot en met twaalf jaar: € 7,50). Reserveringen kan via info@virtuosa.nl. Kijk ook eens op www.virtuosa.nl.

Meer berichten