Expositie creatieve Medemblikkers in Bonifaciuskerk

In de Bonifaciuskerk in Medemblik waren vele creatieve Medemblikkers te bewonderen.
In de Bonifaciuskerk in Medemblik waren vele creatieve Medemblikkers te bewonderen. ((Foto: aangeleverd))

MEDEMBLIK - Ter afsluiting van de zomerexposities in de Bonifaciuskerk vindt traditiegetrouw in het tweede weekend van september de expositie plaats van creatieve Medemblikkers. Belangstellenden kunnen 6, 7 en 8 september van 13.30 tot 16.30 uur het creatieve werk zien van diverse inwoners uit de gemeente Medemblik.

Het aanbod is divers en bestaat uit schilderijen in diverse formaten, technieken en stijlen, tekeningen, foto's, keramiek, beschilderd servies en textiele werkvormen, zoals quilten en kunstzinnig breiwerk. "Juist de diversiteit maakt deze tentoonstelling aantrekkelijk en het is een mooie kans voor de creatieve inwoners om hun werk, dat met veel passie gemaakt is, te laten zien", aldus Lia Blok die samen met Mieke Meyjes van de Commissie Kunst en Cultuur de organisatie op zich nam. De jongste kunstenaar is Merel Kaptein van 7 jaar. Zij exposeert tekeningen die verrassen. Een aantal kunstenaars zijn ter plekke aan het werk, zodat bezoekers zien hoe het werk tot stand komt.

Een symbolische entree van één euro wordt gevraagd ten behoeve van de restauratie van het monumentale kerkgebouw.

Kom deze dagen ook een kijkje nemen en bewonder de creativiteit van de Medemblikkers in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik.

Meer berichten