Kerstconcert Sparkling Vocals in protestantse kerk in Wognum

Algemeen
Geniet ook van het kerstconcert van Sprakling Vocals in de protestantse kerkk in Wognum.
Geniet ook van het kerstconcert van Sprakling Vocals in de protestantse kerkk in Wognum. (Foto: aangeleverd)

WOGNUM - Het bekende koor Sparkling Vocals, onder leiding van dirigent Karel Kok, geeft op zondag 22 december om 14.30 uur een intiem en inspirerend kerstconcert in de protestantse kerk, aan de Raadhuisstraat in Wognum.

Sparkling Vocals brengt een aantrekkelijk, sprankelend en vernieuwend programma met unieke en sfeervolle kerstmuziek. Geen traditionele kerstmuziek, maar een afwisselend programma met muziek die bij mensen binnenkomt. De dirigent werkt bij het koor aan de vocale vaardigheden van de leden en realiseert daarmee een prima koorbalans. De muziek is dan weer intiem en dan weer uitbundig, van fluisterzacht tot majestueus en krachtig. Het koor heeft een uitstekende reputatie en wordt op piano begeleid door Ronald van der Veen, Leonie Hennekens speelt de fluitpartijen en Tonnie Spruijt verzorgt bij enkele stukken de percussie.

De deuren gaan een halfuur voor aanvang open voor publiek. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij de entree, de toegangsprijs bedraagt 13 euro. Jongeren tot 16 jaar betalen 7 euro. Tevens kunnen kaarten telefonisch gereserveerd worden via 06-516 615 64 of per e-mail: karelkok@xs4all.nl.