Genieten van snert van ome Ed en de Snertpopquiz in Midwoud

Algemeen
Lekkere kop snert van ome Ed.
Lekkere kop snert van ome Ed. (((Foto: aangeleverd)))

Het is guur, donker, koud… tijd voor de lekkerste soep van de hele wereld: snert... van ome Ed. Naar eigen zeggen maakt hij de lekkerste snert van iedereen. Dat belooft dus veel goeds.

Vrijwilligers van stichting Snertpop bezorgen zaterdag 27 februari tussen 16.00 en 18.00 uur snert van chefkok ome Ed (Bobeldijk) bij de mensen thuis. Voor slechts 10 euro ontvangt men een flinke emmer van een liter. Hieruit kunnen ruim vier borden of kommen gehaald worden. Gratis bezorgd binnen een straal van vijf kilometer van Midwoud, dus ook in de dorpen Hauwert, Zwaagdijk, Nibbixwoud, Benningbroek, Sijbekarspel, Abbekerk, Twisk, Opperdoes en Onderdijk. Daarbuiten wordt een kleine vergoeding van 2,50 euro berekend. Lekker een avondje niet koken, alleen even opwarmen. Geef snel een bestelling en adres door via info@snertpop.nl en de emmer snert wordt thuis bezorgd. Een heerlijke, oer-Hollandse maaltijd en steun gelijk Snertpop ermee. Bestellen kan tot en met woensdag 24 februari.

Om de Snertpop-dag compleet te maken vindt ’s avonds de Snertpop Popquiz plaats. Met zeker honderd vragen en fragmenten over alle soorten muziek. Via Abba naar AC/DC en van Happy Hardcore naar de jaren ’70. Opgeven kan via info@snertpop.nl. Deelname aan de quiz kost 10 euro per team en de quiz start om 20.00 uur via Zoom. Dus, op 27 februari eerst genieten van de Snert van Ome Ed en daarna gezellig quizzen! Alle opbrengsten zijn uiteraard voor Stichting Snertpop.