Inschrijven West-Friesland autorally

REGIO - Lions Club Opmeer-Medemblik verzorgt 6 april de West-Friesland autorally. Deze wordt in twee klassen verreden: de A-klasse: historische wagens van vóór 1980 of de B-tourklasse: auto's vanaf 1980. Start om 09.00 uur bij garage Wester, Westerspoor 17 in Wognum.

Deelnemers finishen rond 17.00 uur bij Schipper Kozijnen, De Veken 201 in Opmeer. De prijsuitreiking vindt rond 18.00 uur. plaats en de opbrengst gaat naar het goede doel: Make-A-Wish.

De route gaat door de mooiste plekken van Noord- en Zuid-Holland met prachtige weggetjes en vergezichten. De tocht wordt samengesteld op basis van bolletje-pijltje, ingetekende kaartlees-fragmenten en de visgraattechniek. Bij de West-Friesland autorally gaat het niet om snelheid, maar om goed navigeren en doorzettingsvermogen. Piet van Doesburg en Hans Broekmeulen zetten de route uit. Zij hebben ervaring opgedaan met onder meer de Tulpenrally en de Willemsrally. Voor de start van de rally worden de systemen/technieken uiteraard uitgelegd.

De eerste prijs in beide klassen is een diner thuis voor vier personen, verzorgd door de Lions. De nummers 2 en 3 winnen respectievelijk een lunch en ontbijt, die thuis worden bezorgd.

Meedoen? Neem contact op met Hans Broekmeulen, tel. 06-55396475 of Broekmeulen@bpbureau.nl) voor meer informatie en het inschrijfformulier of kijk op Lionsopmeer.nl. Kosten: 70 euro per equipe (twee personen), inclusief rallyschild, routeboek, lunch en bonnen voor een hapje en een drankje na afloop.

Meer berichten