Herman is een leuk konijn dat een gezellig vriendinnetje zoekt. Wie biedt hem een gezellig thuis aan.
Herman is een leuk konijn dat een gezellig vriendinnetje zoekt. Wie biedt hem een gezellig thuis aan. ((Foto: aangeleverd))

Tehuis gezocht

REGIO - Het koppeltje Aiko en Devi van de vorige column zijn samen verhuisd naar een nieuwe baas. Deze week aandacht voor konijn Herman. Een vondeling uit Grootebroek. Niemand die hem mist, want niemand heeft zich gemeld. Toch is er in het verleden wel aandacht aan hem geschonken. Hij was al gecastreerd en er waren al tandjes bij hem getrokken.

Bij binnenkomst in de opvang had hij duidelijk extra zorg nodig, het dier was vermagerd, lusteloos en wilde niet eten. Blijven eten is voor een konijn van levensbelang en daarom was dwang-voeden noodzakelijk. Beetje bij beetje ging hij weer wat eten. Na aangesterkt te zijn, moest hij toch onder een roesje een gebitsbehandeling ondergaan. Hij had een aantal haken op zijn kiezen, waar hij duidelijk last van had.

Voor het nieuw baasje blijft dit altijd een aandachtspuntje. Zijn leeftijd is niet bekend, maar hij is niet piepjong meer.

Voor deze lieve kanjer wordt een leuk huisje gezocht, met een lief vriendinnetje voor hem en wat extra zorg en aandacht.

Wie meer wil weten of kennismaken, kan bellen naar 0224-551818 of kan tijdens de bezoektijden langskomen bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn.

Meer berichten