Menotti trio bij Muziek bij Kaarslicht

  Nieuws

SIJBEKARSPEL – Muziek bij Kaarslicht is verheugd het Menotti trio in het fraaie kerkje in Sijbekarspel een podium te bieden. Het trio wordt gevormd door pianiste Valentina Toth, violiste Emma Rhebergen en klarinettiste Denise van Leeuwen.

De muzikale dames staan aan het begin van hun carrière en verdienen zeker het predikaat 'veelbelovend'. Individueel hebben wonnen zij prijzen op het Prinses Christina concours, als Menotti trio wonnen ze in 2012 de eerste prijs tijdens het concours voor jonge kamermuziekensembles in Hoorn. De jury van dit concours, uitgeschreven door het Kamermuziek Festival Hoorn, beloonde deze drie jonge musiciennes met een overwinning vanwege hun charismatische podiumpresentatie, hun uitstekende samenspel en muzikale interactie.
Valentina zal de werken inleiden. Haar enthousiaste mondelinge toelichtingen werden in recensies herhaaldelijk geprezen.
Het concert wordt 26 oktober vanaf 20.15 uur gehouden bij Muziek bij kaarslicht, Protestantse kerk, Westerstraat 42 in Sijbekarspel. Entree: €12,- ; kinderen onder de 12 jaar gratis. Meer informatie is te halen op www.muziekbijkaarslicht.nl

Meer berichten