Indeling bekertoernooi bekend

  Nieuws

MEDEMBLIK – De spelers van het eerste team van Fusieclub Medemblik weet nu wat hen komend seizoen te wachten staat. De KNVB heeft namelijk de indelingen voor de poulefase van het bekertoernooi bekend gemaakt. FC Medemblik 1 speelt tegen KGB 1, Sporting Andijk 1 en De Valken 1.
De dames van FC Medemblik VR1 moeten het tijdens het voetbalseizoen opnemen tegen De Blokkers VR2, Westfrisia VR1 en Always Forward VR1.
De voetballers moeten er 1 en 2 september tegenaan in de eerste ronde, de tweede speelronde vindt plaats op 8 en 9 september en op 15 en 16 september wordt het geheel afgerond.
Omdat de bekerwedstrijden pas na de zomervakantie plaatsvinden, zijn de meeste voetballers terug van vakantie en missen de eerste wedstrijd(en) niet. Zo kan een voetbalclub en al zijn leden zich beter voorbereiden op de start van de competitie. Het voetbalseizoen loopt daardoor ook langer door, dat betekent meer wedstrijden in de lente en waarschijnlijk worden de wedstrijden gespeeld in beter weer en daardoor zijn er dan weer minder afgelastingen. De competitie start in het weekend van 22 en 23 september. Nog niet opgegeven als lid? Kijk op www.fcmedemblik.nl.

Meer berichten