Baloney Celtic Music viert jubileum in Radboud

  Nieuws
Baloney Celtic Music viert haar twintigjarig bestaan in Radboud. Vier ook het feest mee! (Foto: aangeleverd)
Baloney Celtic Music viert haar twintigjarig bestaan in Radboud. Vier ook het feest mee! (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MEDEMBLIK – Baloney Celtic Music viert feest. Deze muziekgroep bestaat dit jaar twintig jaar. De vijf enthousiaste muzikanten, met een voorliefde voor muziek die op de Ierse en Schotse muziektraditie is gebaseerd, wil dit uitbundig vieren.
Het publiek geniet 7 oktober niet alleen van muziek van de groep zelf, maar ook van twee bevriende bands, waarmee de muzikanten in het verleden samenwerkten; Cat in the Corner en KreK. Baloney Celtic Music bestaat uit Marco Baartse - uilleann pipes, Ierse bouzouki, gitaar en zang, Ben Dijkhuis - gitaar, mandoline en zang, Dick Gerritsen - trekzak, bodhrán en zang, Jantine Leeflang - whistles, fiddle, gitaar en zang en Arthur Nieuwenhuis - percussie. Eric Dijkhuis: geluidstechniek.
Het feest vindt om 13.00 uur plaats in de ridderzaal van Kasteel Radboud, Oudevaartsgat 8 in Medemblik. Het optreden wordt gekenmerkt door veel afwisseling. De traditionele liederen worden afgewisseld met opzwepende jigs, reels en andere instrumentals, waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten. Voor een sfeervolle inleiding zal op het slotplein van het kasteel, mits het weer (!) het toelaat, bandlid Marco Baartse, geheel volgens de Schotse traditie, met muziek op de Great Highland Bagpipes, de sfeer opluisteren en zo de bezoekers op gepaste wijze verwelkomen.
Ook dit feestje meevieren? Reserveer kaarten à 10 euro via baloney@planet.nl of tel. 06-13167730. De gereserveerde kaarten kunnen vanaf 12.15 uur worden opgehaald. Kaarten aan de kassa kosten 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.
Meer informatie via www.baloney.nl of Facebook.

Meer berichten