Sesam en Shoreline in Stam

  Nieuws
Sesam heeft een veelzijdig repertoire en brengt dat 8 december ten gehore in café Stam in Wognum. (Foto: aangeleverd)
Sesam heeft een veelzijdig repertoire en brengt dat 8 december ten gehore in café Stam in Wognum. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WOGNUM – Sesam van toen en Shoreline van nu spelen zaterdag 8 december om 21.00 uur in zaal Stam, aan de Raadhuisstraat in Wognum. Beide bands hebben een muzikale staat van dienst achter de rug en het is uniek dat de bands samen een avond 'golden oldies' brengen. Ze wisselen elkaar af en spelen elk twee sets, een gegarandeerd avondje gevarieerde muziek.

Sesam speelt in de originele bezetting (al 43 jaar) met Marja Floris, Kees Commandeur, Dick Schouten, Jan Koppes en Koos Blauw en de huidige Shoreline bestaat uit drummer Ton Vendel als leadzanger, gitarist Rob van Enkhuizen, toetsenist Alexander Pranger en bassist Ron Vreijsen.
De bekende nummers van Sesam passeren deze avond de revue, met enkele verrassende nieuwe 'oude' liedjes. Een avondje gezelligheid en herinneringen; bijvoorbeeld een lied waarop iemand zijn eerste vriendinnetje kuste of rocken met Uriah Heep of Status Quo.
Shoreline staat altijd garant voor populaire muziek; rock, feestnummers, meezingers en Nederlandstalig. Met hun muzikale vakmanschap maken de vier leden van elk optreden een feest.
Sesam en Shoreline, een unieke muzikale combinatie van twee topbands, zorgen voor een heerlijk avondje nostalgie en gezelligheid. Mis het niet!
Een entreekaartje kost 11 euro.

Meer berichten