Veel optredens in Brakenkerkje

Uit
De spaanse Gabriel Ariza Ureta studeert aan het conservatorium in Amsterdam.
De spaanse Gabriel Ariza Ureta studeert aan het conservatorium in Amsterdam. ((Foto: aangeleverd))

OBDAM - Na het daverend succes van de openingsoptredens van Billy Joel door Maurits Fondse is er op zondag 8 november in het Brakenkerkje te Obdam ons eerste klassieke optreden van het seizoen, met Gabriel Ariza Ureta (viool) en Hadewych van Gent (cello).

Gabriel Ariza Ureta is geboren in Madrid, hij begon zijn muzikale carrière op 6 jarige leeftijd. Hij studeerde af op het conservatorium Padre Antonio Soler in Madrid en in 2015 ontving hij de 1e prijs in de internationale viool competitie in Madrid. In 2018 is hij begonnen aan het conservatorium in Amsterdam.

Hadewych van Gent (1997) is geboren in Amsterdam waar zij haar studie begon als jong toptalent op het conservatorium te Amsterdam. In de jaren daarop speelde ze in het ensemble genaamd de Fancy Fiddlers. Vanaf 2015 studeerde ze verder en voltooide haar studie met een Bachelor. Ze treedt op in diverse steden in Europa terwijl ze tussendoor verder studeert voor haar Master. Aanvang 11.00 uur, entree € 5,00 incl kopje koffie

Op 14 november heeft het Brakenkerkje twee optredens van Great Lake. Great Lake, bestaande uit Sandra van der Meer (zang/piano) en Kees de Groot (gitaren/bas/percussie) staat garant voor een zeer afwisselend muziekprogramma. Een donker blues- en jazzcafé, de passie van Spanje, een zwoele zomeravond aan een mediterrane kust of een herfstachtige dag in Nederland.... Ze nemen je mee in mooie en temperamentvolle liedjes en chansons. Bezongen in de Engelse, Nederlandse, Franse en zelfs Friese taal laten ze je even vergeten waar je bent. Het Brakenkerkje is voor Kees en Sandra geen onbekende plek. Beiden geven ze er al heel wat jaren met veel plezier gitaar- en zangles.

Het Brakenkerkje voelt dan ook als een warm thuis! Aanvang 19.00 uur en 21.00 uur. Let op: reserveren is verplicht, www.brakenkerkje.nl Voor meer activiteiten in ons sfeervolle kerkje, neem een kijkje op onze mooie website www.brakenkerkje.nl

Afbeelding
Afbeelding