Nieuw gemeentemagazine Oostzaan vanaf volgende week in de brievenbus

OOSTZAAN - In samenwerking met de gemeente Oostzaan presenteert Akse Media het nieuwe gemeentemagazine Oostzaan 2020, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente.

In het magazine staan interessante artikelen en informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan men gebruikmaken van de digitale gids, de SmartMap via http://oostzaan.smartmap.nl. Na 2 december 2019 nog geen magazine ontvangen? Haal het dan af op het gemeentehuis. Ook is op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) in te zien.

Naast het magazine en de digitale gids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor tablet of smartphone zijn 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland altijd en overal te raadplegen. Het is hierbij mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App de gebruiker vanaf de plek waar die zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de routefunctie.

De digitale gids heeft wederom de hoogst mogelijke drempelvrije status behaald. Dit betekent dat de site goed toegankelijk is voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom.

Het gemeentemagazine is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kan men doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentemagazine Oostzaan) of bel (0223) 673 010.

Meer berichten