Muzikaal spektakel in Noorderkerk Zaandam

  Nieuws

REGIO - Drie grote orkesten spelen vrijdag 5 oktober een avondvullend, muzikaal programma in de Noorderkerk in Zaandam. De drie orkesten vertegenwoordigen alle indrukwekkende blaasensembles die Nederland rijk is: Harmonie, Fanfare en Brassband (HaFaBra).
Met het idee om al het moois wat blaasinstrumenten in huis hebben bij elkaar te brengen organiseert de Zaandamse Harmonie Soli Deo Gloria dit concert. Soli Zaandam heeft Fanfare Excelsior uit Oostzaan en de Brassband-B uit Schoonhoven (ZH) uitgenodigd om samen dit concert te geven. Het programma kent vele thema’s bestaande uit magistrale marsen, zachte melodische stukken en vrolijke werken. Een hoogtepunt in het programma is The Green Hill met de Euphonium solo vertolkt door André Vleeshakker. De Noorderkerk is gekozen vanwege haar geweldige akoestiek om u als bezoeker een geweldige avond te laten ervaren.
Vrijdag 5 oktober in de Noorderkerk, Heijermansstraat 127, Zaandam. Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Donateurs betalen 8 en jongeren tot en met 15 jaar 5 euro.

Meer berichten