Wethouder Nils Bonekamp (tweede van rechts) met de zes beleidsambtenaren.
Wethouder Nils Bonekamp (tweede van rechts) met de zes beleidsambtenaren. (Foto: Kitty Wa Bwanda-de Boer)

Wethouder en beleidsambtenaren starten werkweek met wandelen

OOSTZAAN - Dat wandelen gezond en gezellig is, wilde wethouder Nils Bonekamp met zijn staf ook eens ervaren. Maandag 4 maart wandelde de wethouder mee met maandagochtendwandelgroep 't Twiske, vergezeld van zes beleidsmedewerkers.

Dat de maandagochtendwandelgroep 't Twiske in trek is, blijkt wel uit het feit dat inmiddels meer dan dertig trouwe wandelaars zich elke maandag melden om een uur heerlijk te bewegen in recreatiegebied 't Twiske. Afdelingshoofd van O & S, Eveline Zeeman, vond het een superleuk en verfrissend idee om zo de werkweek te beginnen. "Wat een goed initiatief, dat deze maandagochtendwandeling door enthousiaste vrijwilligers wordt georganiseerd. Deze gezonde activiteit is heerlijk om in beweging te komen. Tevens is het een leuke manier om met elkaar in contact te komen. Wat geweldig dat natuurgids Henk Strijker tijdens de wandeling het een en ander over de rijke natuur vertelt."

Ook Inge Timmer, die samen met acht vrijwilligers bij toerbuurt de wandelroute begeleidt, is reuze-enthousiast. "Vooral de gezelligheid na de wandeling en samen koffie drinken is voor mij een prima start van de week."

Meer berichten

Fotoseries