Podium Elite/Belofte Club-Vrouwen/Amateur-Vr./Junior-Vr 2018 v.l.n.r Beste junior vrouw Ilse Grit  2. Tessa Neefjes 1.Lizzy Witlox 3. Aagtje Dijkman en Ronde Miss Karen Nguyen
Podium Elite/Belofte Club-Vrouwen/Amateur-Vr./Junior-Vr 2018 v.l.n.r Beste junior vrouw Ilse Grit 2. Tessa Neefjes 1.Lizzy Witlox 3. Aagtje Dijkman en Ronde Miss Karen Nguyen ((Foto: AANGELEVERD))

47e Kermis Wielerronde van Oostzaan

  Sport

OOSTZAAN - Na 46 succesvolle edities in 'het' wielerdorp van Noord-Holland, is dit jaar alweer de 47e Ronde van Oostzaan in de Doktersbuurt van het mooie Oostzaan.

Stichting Komité Wielerronde Oostzaan is er weer in geslaagd om op zondag 4 augustus 2019 een mooi wielerprogramma te realiseren. De Stichting hoopt lokale, regionale en nationale toppers te begroeten aan de start van diverse wedstrijden. Deze toppers gaan op 4 augustus strijden om bijgeschreven te worden als winnaar van de Ronde van Oostzaan. De twee lokale renners, Rick en Martijn Veenhoven, staan sowieso aan de start van de Elite-mannen/Beloften/Amateurs wedstrijd. Vorig jaar stond er na vele jaren ook een dameskoers op het programma en dat was een groot succes. Stichting Komité Wielerronde Oostzaan hoopt dit jaar weer een mooie dameswedstrijd te gaan zien.

Startschot

Burgemeester Meerhof geeft zondag 4 augustus het startschot bij de wielerwedstrijden in de doktersbuurt. De burgemeester schiet daarmee de 47e Kermiswielerronde van Oostzaan weg. Daarnaast is er één en al gezelligheid op het wielerterras.

Bewoners Doktersbuurt Oostzaan

Net als voorgaande jaren wordt ook deze keer weer een beroep gedaan op de zeer gewaardeerde bewoners op en rond het parkoers. Op de dag van de Ronde zal het parkoers, als ook de tussenliggende straten, voor al het rijverkeer van 9.30 uur afgesloten zijn. De afsluitingen zullen gehandhaafd blijven tot alle wedstrijden zijn beëindigd.

Programma

12.00 uur Sportklasse (50 KM)
13.15 uur Elite/Belofte Club-Vrouwen/Amateur-Vr./Junior-Vr (50 KM)
15.00 uur Elite Mannen/Belofte/Amateurs (80 km)

Meer informatie

Meer informatie, vragen, opmerkingen en ideeën of het volgen van de Wielerronde Oostzaan kunt u terecht de website www.rondevanoostzaan.nl , info@rondevanoostzaan.nl via Twitter (@RondevOostzaan) of op www.facebook.com/#!/ronde.vanoostzaan

Meer berichten