Deze nieuwe gratis expositie in galerie Arti Shock opent 19 juni

Algemeen
Het belangrijkste thema in Laiths werk is de vierde dimensie: de tijd die verbonden is met oude steden en de mensen die daar leefden.
Het belangrijkste thema in Laiths werk is de vierde dimensie: de tijd die verbonden is met oude steden en de mensen die daar leefden. (Foto: Galerie Arti Shock)

Ines Laith exposeert van 19 juni t/m 7 juli in galerie Arti Shock met nieuw werk. Haar schilderijen hebben een mystieke lading. Zij verbeeldt in haar werk de tijd en de geschiedenis die het achterlaat. Een uitwisseling van energie door tijd en voorwerpen heen.

“Het belangrijkste concept in het werk van Ines Laith is tijd, de 4de dimensie. De tijd die verbonden is met oude steden en de mensen die daar leefden. De uitwisseling tussen de mensen, muren en gebouwen. Hoe personen hun herinneringen overbrengen op de muren en hoe de muren vervolgens deze geschiedenis delen. Een gedeelde energie waardoor er verhalen ontstaan.
Het geven en nemen van de geleefde tijd en de ervaringen die iedereen achterlaat, waar ze ook zijn geweest, kan door de muren worden getoond. De muren vertellen je de verhalen en de geschiedenis van de mensen die zij hebben gezien en meegemaakt.”

Ines Laith probeert in haar werk de diepte en tijd van deze geschiedenissen en wat het voor ons achterlaat uit te beelden. “Een uitwisseling van energie door de tijd en voorwerpen heen.”

Aanmelden

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 19 juni om 15.00 uur. (Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via artishockrijswijk@gmail.com.)

Praktische info

Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. De expositie is geopend van zondag 19 juni t/m 7 juli (woe/do/vrij 13-17u, za 11-16u, zo 14-17u). Toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Meer info is te vinden op: www.arti-shock-rijswijk.nl.