Don Bosco Rijswijk bakt herfstkoekjes voor de Voedselbank

Algemeen
Donderdagmiddag 27 oktober zullen de kinderen de sterren van de hemel bakken.
Donderdagmiddag 27 oktober zullen de kinderen de sterren van de hemel bakken. (Foto: Don Bosco)

De kinderen van Kids4Society, het project waarbij Don Bosco kinderen laat kennis maken met vrijwilligerswerk, gaan in de herfstvakantie zo veel mogelijk koekjes bakken. 

Het herfstachtige recept, namelijk pompoenkoekjes met botercrème, is een favoriet van iedereen. Door de koekjes te verkopen aan ouders, buurtbewoners en organisaties hopen de kinderen een mooi bedrag op te halen voor de voedselbank.

Don Bosco Rijswijk is een jeugdcentrum met grote maatschappelijke betrokkenheid. Het is een plek waar kinderen, jongeren en volwassenen met én zonder beperking elkaar ontmoeten en samen spelen. 

Voor elke verkochte koek kan men twee pakken pasta kopen

Na de oproep van Voedselbank Haaglanden, waar specifiek wordt gevraagd om onder andere pasta, besloten de Kids 4 Society gelijk een actie op te zetten. Voor elke verkochte koek kan men twee pakken pasta kopen voor een gezin dat het hard nodig heeft.

Koekjes bestellen kan via de link op de website: www.donboscorijswijk.nl. Een mailtje sturen mag ook: ikdoemee@donboscorijswijk.nl. “Bestel je voor een grotere groep of een bedrijf? Geen probleem!”

27 oktober

Het ophalen van de koekjes vindt plaats op donderdagmiddag 27 oktober. De kinderen bakken die dag de sterren van de hemel en we hopen op een prachtige opbrengst.

Meer over Don Bosco

Lees alles over de andere activiteiten van Don Bosco Rijswijk op www.donboscorijswijk.nl of via de sociale media kanalen: @donboscorijswijk