Nieuwe dronebeelden van Nico: Rijswijk gezien vanaf The Minister

Algemeen
Een drone-opname gemaakt op 21 januari 2023, ter hoogte van een van de topetages van gebouw The Minister in Rijswijk.
Een drone-opname gemaakt op 21 januari 2023, ter hoogte van een van de topetages van gebouw The Minister in Rijswijk. (Foto: Screenshot YouTube/Nico van Geresteijn)

Benieuwd naar het uitzicht vanaf The Minister, het hoge appartementengebouw vlakbij de Bogaard? Dankzij nieuwe dronebeelden van Nico van Geresteijn kunnen we dit gebouw nu van dichtbij bekijken. Vanaf de begane grond tot de hoogste verdieping. En omdat hij zijn drone een stukje laat draaien, zien we ook wat de toekomstige bewoners van The Minister zullen zien als zij uit hun ramen kijken.

Nico’s opnames zijn scherper dan ooit en geven ons een unieke kijk op Rijswijk. Ze zijn aan elkaar gemonteerd in een ruim 4 minuten durend YouTubefilmpje. Onder begeleiding van een rustig instrumentaal pianomuziekje kunnen kijkers genieten van het 25 verdiepingen tellende, strak vormgegeven gebouw. De drone stijgt langzaam en stabiel op.

Dan draait de camera van de drone en laat het uitzicht over Rijswijk zien. Er zijn veel herkenningspunten te onderscheiden in de verte, zoals de flats van de Muziekbuurt, de Prinses Beatrixlaan, het groen van Park Overvoorde, de Generaal en wat dichterbij de Bogaard en gebouw Hoogvoorde. Over een paar maanden zullen de eerste Ministerbewoners dagelijks kunnen genieten van deze uitzichten. De huurappartementen, die tot en met de 15e verdieping gaan, worden medio maart 2023 opgeleverd.