Wie nomineer jij voor een diner bij Don Bosco Rijswijk?

Cultuur
De kinderen van Kids4Society zullen het 3-gangendiner bereiden.
De kinderen van Kids4Society zullen het 3-gangendiner bereiden. (Foto: Marlies Cuppen)

Op vrijdag 9 december organiseren de Kids4Society van Don Bosco Rijswijk een December Diner: een heerlijke 3 gangen maaltijd gekookt door de kinderen van Don Bosco, speciaal voor hen die het nodig hebben.

Ben of ken jij iemand die het moeilijk heeft? Iemand die zich soms alleen voelt, ziek is, geen zin heeft in de kerstmaand? of gewoon iemand waar je veel om geeft? Wil jij diegene trakteren op een December Diner? Mail jeugdwerk@donboscorijswijk.nl jullie namen, de reden van de nominatie en het telefoonnummer dat gebeld kan worden als je ingeloot bent. Nomineren kan tot en met 30 november. Op vrijdag 2 december zal een loting bepalen wie gebeld wordt voor een plekje in het Don Bosco-restaurant.

Helpen

Ben jij zelf een vrijwilliger in de dop, en in de leeftijd 6 tot en met 17 jaar? Lijkt het je leuk een keer te komen helpen met een vrijwilligersklus? Mail naar resa@donboscorijswijk.nl, dan nodigt Don Bosco je uit voor de eerstvolgende klus! Het project Kids4Society is mogelijk dankzij de Gemeente Rijswijk.

Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl.