Alsnog je diploma behalen: informatieavond VAVO Haaglanden

Onderwijs
Tijdens de informatieavond, in het pand van Hogeschool Inholland, zitten voorlichters klaar om gericht antwoord te geven.
Tijdens de informatieavond, in het pand van Hogeschool Inholland, zitten voorlichters klaar om gericht antwoord te geven. (Foto: ROC Mondriaan)

Voor wie nog niet geslaagd is en alsnog zijn of haar mavo-, havo- of vwo-diploma wil behalen, is de informatieavond van VAVO Haaglanden op 4 juli misschien wel wat.

Op 4 juli van 18.00 tot 21.00 uur organiseert VAVO Haaglanden een informatieavond aan de Theresiastraat 8 in Den Haag. Behalve voor mensen die hun diploma nog niet hebben behaald, is het onderwijs van VAVO ook interessant voor wie zijn of haar profiel wil verbreden of verbeteren. Tijdens de informatieavond, in het pand van Hogeschool Inholland, zitten voorlichters klaar om gericht antwoord te geven.

Bij VAVO Haaglanden kunnen studenten een mavo, havo of vwo-diploma behalen, ook in combinatie met werk, sport of een zorgtaak. Er zijn diverse 1- tot 2- jarige trajecten afhankelijk van iemands vooropleiding. Ook wie zijn of haar vakkenpakket wil verbreden in verband met een vervolgopleiding, kan bij VAVO Haaglanden terecht.

Nieuwe vakken

Op het mavo, havo én vwo is vanaf volgend schooljaar Arabisch een nieuw keuzevak. En op het vwo is verder Grieks, Latijn en filosofie te doen. Meer informatie is te vinden op rocmondriaan.nl/vavo.