Eerste rommelmarkt in Schilp van 2023, zwembad dicht voor onderhoud

Uit
Een mascotte bij Optisport De Schilp.
Een mascotte bij Optisport De Schilp. (Foto: Schilp)

Op maandag 27 en dinsdag 28 februari zal zwembad de Schilp in Rijswijk gesloten zijn vanwege onderhoud. Het zwembad opent weer op woensdag 1 maart om 12.00 uur. De eerste activiteit is dan banenzwemmen.

De latere opening dan normaal op woensdag, is omdat er rekening wordt gehouden met uitloop van de werkzaamheden. De onderhoudswerkzaamheden zijn bewust gepland in de voorjaarsvakantie. Op die manier ondervinden de gasten zo min mogelijk hinder. De zwemlessen van maandag en dinsdag worden verplaatst naar de woensdag en donderdag. Ouders en verzorgers ontvangen hier per e-mail meer informatie over.

Bingo’s en rommelmarkt

Tijdens de sluiting op 28 februari worden er in de horeca twee bingo’s georganiseerd voor jong en oud. En op zondag 26 februari vindt in de sporthal de eerste rommelmarkt in de Schilp van 2023 plaats. Deze is van 9.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt €3,50 per persoon.

Extra vrijzwemmen

Als het zwembad weer open is, geldt er zoals tijdens elke vakantie een aangepast openstellingsrooster. Op donderdag 2 maart is er extra vrijzwemmen van 10.00 tot 12.00. Op de zondag ligt de waterspeeltuin met stormbaan in het wedstrijdbad.