Semper Altius jeugd trapt af

Verenigingen
Afbeelding
(Foto: )

Afgelopen zaterdag 27 augustus was Sportpark Hoekpolder het toneel voor ‘De Aftrap’ voor de jongste Semper Altius jeugdteams.

Als gevolg van de droogte mochten niet alle grasvelden gebruikt, waardoor dit evenement in tweeën moest worden geknipt. Een week eerder was het sportpark voor de bovenbouw-teams en senioren, nu was het de beurt aan de jeugd van 6 t/m 11 jaar.


In het zweet

Terwijl de ouders in de kantine onder het genot van een kopje koffie of thee informatie kregen, werkten de jeugdige spelertjes en speelstertjes zich onder begeleiding van de JO18-selectiespelers in het zweet.



Oneerlijk?

Nadat de ouders voorgesteld waren aan de nieuwe jeugdvoorzitter, onderbouwcoördinator en Hoofd Opleiding en op de hoogte waren van alle afspraken en ideeën die Semper Altius voor de toekomst in gedachte heeft, spoedden zij zich naar het hoofdveld waar de training werd afgesloten met een grote partij over het hele veld. Oneerlijk dat veertig voetballertjes en voetbalstertjes van de JO07 en JO08 en later zestig spelertjes en speelstertjes van JO09 en JO10 het opnamen tegen elf JO18-spelers? Welnee. 


Oneerlijk? Welnee

Het spel ging gelijk op, de uitslag was onbekend, de ijsjes na de training smaakten heerlijk, waardoor er na afloop van deze mooie dag alleen maar van winnaars kon worden gesproken.

Start seizoen

Komende zaterdag start het seizoen voor alle Semper Altius-teams. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de familiaire voetbalsfeer proeven. Mee komen doen is helaas niet voor iedereen mogelijk. Er is al een wachtlijst voor enkele jeugdteams, maar voor met name kinderen die in 2014 geboren zijn is er nog wel een enkele plek.