Zo ziet de nieuwe drive-in bij HORNBACH Wateringen eruit

Winkelen
De HORNBACH-medewerkers zijn trots op het resultaat na hun maandenlange inzet: een ruim opgezette drive-in voor aannemers en doe-het-zelvers.
De HORNBACH-medewerkers zijn trots op het resultaat na hun maandenlange inzet: een ruim opgezette drive-in voor aannemers en doe-het-zelvers. (Foto: Van Hulzen Communicatie)

Na maanden verbouwen opende HORNBACH Wateringen vandaag een drive-in van ruim 2.500 m2. “Slepen, sjouwen en zeulen met tuinhout, tuinschermen en bestrating is verleden tijd. Je parkeert er zo voor het schap en in een handomdraai leg je de artikelen direct in je auto of klusbus. Ideaal voor alle doe-het-zelvers en klusprofessionals uit Wateringen en omstreken.”

De eerste klusbus reed maandag 20 maart in alle vroegte door de slagboom van de Drive In van HORNBACH Wateringen, die om 07.00 uur feestelijk werd geopend. Vestigingsmanager Erwin Zuijdgeest kan zijn geluk niet op: “De drive-in is een geweldige aanwinst voor onze klanten in de hele regio. We groeien hiermee in één klap van 11.000 m2 naar bijna 13.500 m2 winkeloppervlak.” 


Klanten rijden door de drive-in over brede paden langs de schappen en stoppen precies bij die artikelen die ze nodig hebben. - Van Hulzen Communicatie

Deel parkeerterrein gebruikt

Voor de bouw van de drive-in is een deel van het bestaande parkeerterrein van de bouwmarkt gebruikt. Hiermee is meer ruimte ontstaan voor het assortiment. In de drive-in vinden klanten vooral grote zware artikelen waarmee je liever niet door de hele bouwmarkt sjouwt. “Klanten rijden door de drive-in over brede paden langs de schappen en stoppen precies bij die artikelen die ze nodig hebben. Met het grootste gemak leggen ze de producten in hun auto of klusbus. Met de speciale HORNBACH-app scannen ze hun artikelen om vervolgens door te rijden naar de kassa van de drive-in om te betalen. Dat scheelt een hoop gesjouw. Bovendien win je er veel tijd mee en kun je snel door naar je klusproject.”


In de schappen van de drive-in van HORNBACH Wateringen liggen tuinhout, tuinschermen en bestrating; stuk voor stuk grote zware materialen. - Van Hulzen Communicatie

Makkelijk en snel

In de schappen van de drive-in van HORNBACH Wateringen liggen tuinhout, tuinschermen en bestrating; stuk voor stuk grote zware materialen. Dankzij de overzichtelijke en efficiënte opstelling is alles makkelijk te vinden en in te laden. De onoverdekte drive-in is te vinden op het parkeerterrein van de bouwmarkt aan de ’s Gravenzandseweg 71-72 in Wateringen. De Drive is elke dag geopend. Meer informatie is te vinden op: https://www.hornbach.nl/vestigingsinfo/drive-in/.