Start kaartverkoop jubileumseizoen theater

Nieuws
Ook de show van Jawad Es Soufi is te zien.
Ook de show van Jawad Es Soufi is te zien. (Foto: PR)

Dit seizoen viert Theater aan de Schie het 25-jarig jubileum. Het jubileumprogramma staat nu op de website vanhet theater; www.theateraandeschie.nl. De voorverkoop van theaterseizoen 2023-2024 gaat vrijdag 26 mei om 18.00 uur online van start.

Rob Roos, directeur Theater aan de Schie: “We vieren het komende seizoen dat we 25 jaarbestaan. Dat doen we onder andere maandelijks met geselecteerde zilverenjubileumvoorstellingen en verschillende verrassingsvoorstellingen. Wie er komen houden wenog even geheim, maar ik beloof u, ze komen! Graag nodigen wij u uit bij Racoon, Van derLaan & Woe, Scapino Ballet Rotterdam, Anne Wil Blankers, Disney’s Winnie de Poeh, Canto Ostinato, Metropole Orkest & SOHN, Sven Hammond Big Band, OPERA2DAY, Lebbis &Jansen, De Hospita, Alex Klaasen, Chippendales, Rundfunk, Pietje Bell, Igone de Jongh, Jawad Es Soufi, De Barbier van Sevilla, Ashton Brothers, Wie is er bang voor Virginia Woolf?, Avond van het Cabaret 25e editie, of één van de meer dan 200 andere theatertitels en eigen producties die dit seizoen te zien zijn. Een jubileum is bij uitstek een mooi moment om een tussenstand op te maken.” 

Theater aan de Schie behoort inmiddels tot de grootste theaters uit de Rijnmond. “Ons programma kreeg de afgelopen decennia gestaag regionale en landelijke bekendheid en waardering. Uit publieke recensies maken wij op dat vooral de sfeer en de gastvrijheid, de riante beenruimte en goede zichtlijnen, voldoende parkeergelegenheid, alle openbaar vervoervoorzieningen op korte loopafstand en een divers theaterprogramma, belangrijke redenen zijn om een voorstelling in Theater aan de Schie te bezoeken”. 

De onderscheidende architectuur van het jarige, uit hout opgetrokken, Theater aan de Schie is vermaard in Nederland en daarbuiten. “Voor ons als theaterteam is het een voorrecht om in dit prachtige jubilerende houten theater te mogen werken”. 

Voorverkoop

De voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen gaat vrijdag 26 mei om 18.00 uur van start enduurt tot dinsdag 6 juni 13.00 uur. Het voordeel van reserveren tijdens de voorverkoop is dat er geen € 1,00 administratiekosten per toegangskaart worden gerekend. Vrienden van Theater aan de Schie reserveren met voorrang kaarten van maandag 22 mei 18.00 uur tot vrijdag 26 mei 18.00 uur.

Door Vriend van Theater aan de Schie te worden steunt men het theater. Daarnaast heeft men ook meerdere voordelen ten opzichten van andere theaterbezoekers. Vrienden van Theater aan de Schie kunnen als eerste reserveren voor het nieuwe theaterseizoen. Én worden als eerste op de hoogte gesteld van de verrassingsvoorstellingen gedurende het seizoen.