Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Hoog Spel
Hoog Spel (Foto: Piek)

vrijdag 2 december

Opvliegers

De vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman zijn terug met dit keer het leukste feel-good concert en vriendinnenuitje van het seizoen vol bekende hits en heerlijk herkenbare, persoonlijke, pijnlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Info: www.stadsgehoorzaal.nl.

zaterdag 3 december

Neuzelmarkt

Zaterdag 3 december zijn we weer open vanaf 9:30 tot een uur of 2 aan de Baarnhoeve 83 in Vlaardingen. Een mooie plaats in deze dure tijd kom allen en u zult verbaast zijn over de prijzen. Veel mooie puzzels voor jullie 1 euro per stuk,sinterklaas aanbieding. Of heb je nog spulletjes te brengen dat kan natuurlijk ook, we hebben het hard nodig. Op 10 december is in de grote zaal vanaf 10:00 uur ook een kerstmarkt. De grote zaal is vlakbij de Neuzelmarkt aan de Baarnhoeve. Ook daar zijn de prijzen zeer laag, kom allen a.u.b. Voor meer informatie bel Hans 06 1282 53 43. Lever je spullen in op zaterdag of elke week op woensdag tussen 2 en 3 uur. En we zijn elke 2 weken op een zaterdag open, dus om de week. Komt u ook een keer gezellig struinen in onze prachtige kringloopwinkeltje. En sinds een paar weken zijn we elke woensdag open van 14:00 tot 15:00 uur.

maandag 5 december

Kundalini-yoga

Elke maandag om 10:00 uur en om 11:30 uur. Kom kijken en doe mee met kundalini-yoga = superyoga in Buurtkamer VOP, Valeriusstraat 28, 3131TL Vlaardingen, tel. 0641644049

dinsdag 6 december

Meditatie in beweging

Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd en in je lijf? Maak dan kennis met de meditatieve, vloeiende bewegingen van Qi Gong & Tai Chi Tao. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsles op dinsdag- of donderdagavond (19.45 – 21.00 uur), of vrijdagochtend (9.45 – 11.00 uur). Aanmelding telefonisch of via mail. Ingrid van Breemen van Innerlijke glimlach geeft al ruim 18 jaar met succes wekelijkse lessen en workshops Qi Gong & Tai Chi Tao, voorheen in Schiedam en sinds kort in Vlaardingen: Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151. E-mail: info@innerlijkeglimlach.nl, tel.nr: 06-44804102.Kijk voor meer informatie op: https://innerlijkeglimlach.nl.

woensdag 7 december

Loop-eens-binnenspreekuur van Humanitas

Elke woensdag van 9 - 12 uur kun je binnenlopen bij het Buurtpunt met vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig.Buurtpunt, Rotterdamseweg 176, Vlaardingen, 3de verdieping.

woensdag 7 december

Hoog Spel

Er is een moord gepleegd, maar door wie? Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Een nieuw fenomenaal moordmysterie door Lex Passchier met ijzersterke acteurs en een hoeveelheid wendingen die niet op één hand te tellen is. Info: www.stadsgehoorzaal.nl.

donderdag 8 december

Orgelconcerten

Op donderdag zijn er weer lunch concerten van 12:45 tot 13:45 in de Grote kerk van Vlaardingen met Aad Zoutendijk op het orgel.

Klaverjassen

Iedere donderdag middag klaverjassen in de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in de Holy wijk. Als je van Klaverjassen houdt kom gerust eens kijken en speel mee. Aanvang: 13.20 uur inl. tel. 06-13951276

Dwalen met Volle Maan in de Broekpolder

Op donderdag 8 december 2022 is het Volle Maan. Ik neem je op deze avond mee om te ‘Dwalen met Volle Maan’ in de Broekpolder. We zullen onder andere een volle maan meditatie doen, maanwater maken en een kaartje trekken met een boodschap van de maan.

We nemen de tijd om te aarden, te verwonderen en te verbinden met de natuur, het seizoen, de maan, onszelf en met elkaar. Wil je uit je hoofd komen en in je hart? Wil je rust ervaren? Een moment voor jezelf? Wil je stilstaan bij de energie van de Volle Maan? Heb je behoefte aan verbinding? Voel je welkom! Praktische info: ‘Dwalen met Volle Maan’ is op donderdag 8 december van 19.30 tot 21.00 uur.

Zelf meenemen: Een vuilniszak (o.i.d.) om op te zitten en een flesje drinken. De wandeling gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. Maximaal 2 dagen voor de wandeling ontvang je de precieze verzamel locatie.Kleed je warm aan en draag stevige (waterdichte) schoenen, we blijven niet altijd op de paden. Kosten: 10 euro, inschrijven kan door een ticket aan te schaffen op www.hetdwaalspoor.nl/webshop.