Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Släpstick
Släpstick (Foto: PR)

vrijdag 3 februari

Släpstick

Vanwege het 25-jarig bestaan van Släpstick brengt de groep een bijzonder feestelijke voorstelling. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ‘20 van de vorige eeuw en je bent van harte uitgenodigd. Dus doe jouw feestkleding aan en betreed de rode loper.

zaterdag 4 februari

Portret Fotografie

Portret fotografie studiolicht en natuurlijk licht. Deze workshop is een combinatie van theorie en praktijk. Speciaal voor degene die zich wil verdiepen in verschillende belichtingstechnieken. Aan bod komen studio belichting en natuurlijk licht binnen en buiten. Er zullen modellen aanwezig zijn die we gaan fotograferen. In de ochtend kijken we naar theoretische zaken. De workshop is voor de beginnende en gevorderde fotograaf. De workshop is inclusief, koffie/thee, iets lekker en een lunch. We starten om 10.00 uur en rond 16.00 zijn we klaarwww.tamaraheckfotografie.nl - info@tamaraheck.nl.

maandag 6 februari

Kundalini-yoga

Elke maandag om 10:00 uur en om 11:30 uur. Kom kijken en doe mee met kundalini-yoga = superyoga in Buurtkamer VOP, Valeriusstraat 28, 3131TL Vlaardingen, tel. 0641644049.

donderdag 9 februari

Orgel concerten

Op donderdag zijn er weer lunch concerten van 12:45 tot 13:45 in de Grote kerk van Vlaardingen met Aad Zoutendijk op het orgel.

Klaverjassen

Iedere donderdag middag klaverjassen in de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in de Holy wijk. Als je van Klaverjassen houdt kom gerust eens kijken en speel mee.Aanvang: 13.20 uur inlichting telefoonnummer 0613951276.

vrijdag 10 februari

Dennis van Aarssen

Onder begeleiding van zijn bigband brengt Dennis van Aarssen een avond vol heerlijke oude nummers van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en prachtige nieuwe songs uit zijn eigen repertoire.

zaterdag 11 februari

Valentine dinnershow ‘Love, eat, passion’

Partycentrum Prikkewater en Benjamin Gouweleeuw presenteren op zaterdag 11 februari 2023 een Valentine Dinnershow 18+. Met optredens van Jeffrey Heesen, Nick Koot, Shirley Spoor en Benjamin Gouweleeuw. Bestel snel kaarten want vol is vol. Tickets zijn te bestellen via Regular Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/dinnershowreg of VIP Tickets : https://www.ticketkantoor.nl/shop/dinnershowvip. TIP!! Bestel je kaarten gelijk voor het aantal personen met wie je aan tafel wilt zitten, zodat wij aan de hand daarvan de tafelindeling kunnen maken. Geef uw keuze voor het menu door en stuur een e-mail naar het e-mailadres: info@prikkewater.nl.

Pater Moeskroen

Al meer dan 35 jaar maakt Pater Moeskroen fantastische muziek, dus het is tijd voor een feestje! In een setting die doet denken aan de eerste stappen als straatmuziek en troubadours wordt verteld over al die jaren vol hoogte- en dieptepunten met veel ruimte voor hits, vergeten parels en nieuwe escapades.