Agenda voor Vlaardingen

Algemeen
Kommil Foo
Kommil Foo (Foto: Michel Goessens )

vrijdag 24 maart

Kommil Foo

Grind is een splinternieuwe voorstelling van de broers Walschaerts. Raf en Mich spitten door hun eigen familieverleden, de oude geheimen, groteske, hartverscheurende verhalen, soms gebulderd aan de met bier overgoten feesttafel, soms gefluisterd in een hoekje van de keuken, vaak verzwegen uit schaamte.

zaterdag 25 maart

Sven Hammond met Peter Beets & New Jazz Orchestra

Sven Figee (Metropole Orkest, Residentie Orkest) slaat met zijn band Sven Hammond de handen ineen met de 18 koppige bigband New Jazz Orchestra o.l.v. Peter Beets. Solo- en samenspel, muzikaal avontuur en gezonde, maar vlijmscherpe swing en eigentijdse bewerkingen met een eigenzinnige draai.

zondag 26 maart

Open dag bij TV Holy

Voor alle kinderen en volwassenen kom op onze open dag bij TV Holy op zondag 26 maart. Van 10.00 tot 13.00 verzorgen onze trainers leuke clinics (oefeningen) en zijn er diverse activiteiten voor de jeugd. Lekker hapjes en drankjes. Meedoen is gratis! Kijk bij www.tvholy.nl.

maandag 27 maart

Kundalini-yoga

Elke maandag om 10:00 uur en om 11:30 uur. Kom kijken en doe mee met kundalini-yoga = superyoga in Buurtkamer VOP, Valeriusstraat 28, 3131TL Vlaardingen, tel. 0641644049

woensdag 29 maart

Loop-eens-binnenspreekuur

Elke woensdag van 9 - 12 uur kun je binnenlopen bij het Buurtpunt met vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak is niet nodig. Buurtpunt, Rotterdamseweg 176, Vlaardingen, 3de verdieping.

donderdag 30 maart

Orgelconcerten

Op donderdag zijn er weer lunch concerten van 12:45 tot 13:45 in de Grote kerk van Vlaardingen met Aad Zoutendijk op het orgel.

Klaverjassen

Iedere donderdag middag klaverjassen in de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in de Holy wijk. Als je van Klaverjassen houdt kom gerust eens kijken en speel mee. Aanvang: 13.20 uur inl. tel. 0613951276.