A20 richting Hoek van Holland vanaf maandag drie nachten dicht

Nieuws
Rijkswaterstaat verwacht dat de omleiding via de A4 en N223 zal leiden tot een vertraging van tien tot dertig minuten.
Rijkswaterstaat verwacht dat de omleiding via de A4 en N223 zal leiden tot een vertraging van tien tot dertig minuten. (Foto: Stockfoto)

Voor drie opeenvolgende nachten wordt de A20 richting Hoek van Holland afgesloten van 22.00 uur ‘s avonds tot 5.00 uur ‘s ochtends. De afsluiting vindt plaats van maandag 15 tot donderdag 18 april en is nodig vanwege werkzaamheden aan het asfalt in opdracht van Rijkswaterstaat.

Tijdens deze nachtafsluitingen wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de A4 en de N223. Lokale verkeersdeelnemers kunnen gebruikmaken van de Maassluisedijk als alternatieve route.

Tijden

Rijkswaterstaat heeft aangekondigd dat de weg in de richting van Hoek van Holland, vanaf knooppunt Kethelplein, zal worden afgesloten. Dit betekent dat het verkeer tussen 20.00 uur ‘s avonds en 5.00 uur ‘s ochtends op de volgende data een andere route moet nemen: maandag 15 op dinsdag 16 april, dinsdag 16 op woensdag 17 april en woensdag 17 op donderdag 18 april. Automobilisten die vanuit Schiedam naar Vlaardingen, Maassluis en verder reizen, worden getroffen door deze afsluiting.

Vertraging

Rijkswaterstaat verwacht dat de omleiding via de A4 en N223 zal leiden tot een vertraging van tien tot dertig minuten. Het is aan te raden om tijdens deze periode rekening te houden met extra reistijd en indien mogelijk alternatieve routes te kiezen.