Lasciva More & Outdoor biedt de komende periode ouder-kind bootcamp aan.
Lasciva More & Outdoor biedt de komende periode ouder-kind bootcamp aan. (Foto: PR)

‘Samen sporten met je kind(eren) schept een sterke, warme band’

Partnerbijdrage

Wat is er nu leuker dan samen met je kind actief bezig zijn? Op deze manier kun je aan je eigen conditie werken en gezellig met je kind(eren) bezig zijn in de gezonde buitenlucht. Gewoon lekker samen spelen en lachen en je hebt meteen een work-out achter de rug. Een win-winsituatie. Lasciva More & Outdoor biedt speciaal voor ouders met jonge kinderen de komende periode ouder-kind bootcamp aan. Ook voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar zijn er de komende periode bootcamplessen.

Stress onder ouders met jonge kinderen nam significant toe in de coronaperiode. Daarnaast zaten kinderen de afgelopen tijd veel meer binnen, op een schermpje. Daarom biedt Lasciva More & Outdoor speciaal voor ouders met jonge kinderen de komende periode ouder-kind bootcamp aan. Sporten vermindert namelijk stress en sporten in de buitenlucht is nog gezonder. En met sport en bewegen worden de kinderen fitter. Ook voor hun lichamelijke, mentale en sociale ontwikkeling is sporten en bewegen van groot belang. Daarnaast blijkt dat kinderen die nu met plezier sporten vaak ook op latere leeftijd blijven sporten en een gezondere leefstijl hebben.

Bij de jeugd zien we vaak dat er zodra ze naar het hoger onderwijs gaan veel andere bezigheden zijn en komt hetgeen wat juist zo goed voor je is en je hoofd even lekker leegmaakt op een laag pitje te staan. Buiten zijn en bewegen is goed voor lichaam en geest en ook nog eens hartstikke leuk om met je vrienden en vriendinnen te doen.

Aanbod Lasciva More & Outdoor Lasciva More & Outdoor biedt op het terrein van Zwembad de Hoge Bomen een (semi-)outdoorlocatie allerlei groepslessen aan zoals Body Pump, Bootcamp en Zumba, maar ook krachttraining, personal training, sportvasten en sport- & ontspanningsmassages. Inmiddels bestaat het team uit 10 gepassioneerde trainers. Het unieke is dat er naast dat alle lessen het jaar rond buiten plaatsvinden, er ook gesport en gezwommen kan worden d.m.v. een zgn. combi-abonnement. Extra luxe voor de outdoorlocatie is dat er bij zeer slecht weer overdekt gesport kan worden en er is altijd de mogelijkheid om de kleedkamers en toiletten van het zwembad te gebruiken.Dit alles vindt plaats op een afgesloten terrein in de natuur waar je met regelmaat gezelschap krijgt van hazen, eenden en je de vogeltjes hoort fluiten.

Wil je een keer komen kijken en een gratis proefles volgen, neem dan contact op met Bianca Krielaart via info@lasciva.nl. Meer informatie is te vinden op www.lasciva.nl. Lasciva More & Outdoor is laagdrempelig waar echte aandacht voor elkaar is en plezier & buiten sporten hand in hand gaan. 

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Westland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Natuurwaardenkaart kan frustratie door stopzetten bouwprojecten voorkomen Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Enzo van der Heijden winnaar SuperFlora Open Bloemen Toernooi op LTC Naaldwijk Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
35ste jubileum Ronde van Kwintsheul Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Westlandse touwtrekkers weer aan het touw Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Zussen Droog zijn gestopt met De 3 Winckels: “Iedereen bedankt voor de leuke tijden” Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Monteur gewond geraakt bij brand in een transformatorruimte in De Lier Algemeen 9 aug, 10:48
Afbeelding
Veel rookontwikkeling na autobrand op Westlandroute Algemeen 8 aug, 16:44
Afbeelding
Jumbo Boere Tennis Event 2022 advertorial 8 aug, 12:28
Afbeelding
Trap bij Gantel Huys wordt toch wel aangepakt Algemeen 8 aug, 11:43
Afbeelding
Op de Pijp met... Algemeen 7 aug, 10:00
Afbeelding
Enorme omgekeerde vlag opgehangen aan het Westerleeplein in Maasdijk Algemeen 7 aug, 04:17
Afbeelding
Politie met kogelwerende vesten bedrijfspand in gegaan in Naaldwijk Algemeen 7 aug, 04:11
Afbeelding
Kerkdiensten voor Oekraïners in Honselse Regenboogkerk Algemeen 5 aug, 13:44
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief