Evenement werkzoekenden 50-plus ‘Ontmoet de kracht van ervaring’

Partnerbijdrage
Afbeelding

Op 16 november a.s. organiseren UWV, Den Haag Werkt en de overige partners van RMT Haaglanden een evenement voor werkzoekenden vanaf 50 jaar. Zij krijgen praktische tips en inspiratie om werk te vinden dat past bij hun ervaring, wensen en talenten. Ook kunnen zij in gesprek met werkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde kandidaten.

Er zijn diverse workshops, een Talentencafé met vacatures en een groot aantal partijen die klaar staan om werkzoekenden te helpen richting passend werk en/of scholing. Bezoekers kunnen hun cv laten checken (of maken), vragen stellen aan de trainers en loopbaancoaches of bijvoorbeeld de stand van het Sollicitatiecentrum van Den Haag Werkt bezoeken.

Bent u benieuwd wat uw toekomstige baan gaat betekenen voor uw financiële situatie, uitkering en/of toeslagen? Of wilt u weten wat het betekent als u méér uren gaat werken? Loop dan langs bij de stand van Helpdesk Geldzaken.

Wanneer? Donderdag 16 november 2023 Hoe laat? Van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur

Waar? Postillion Hotel Den Haag, naast Station Den Haag, Holland Spoor

Meld u aan en kom ook!

Bent u 50-plus en op zoek naar een baan? Of bent u een werkgever op zoek naar gemotiveerde kandidaten? Meld u dan aan voor het evenement ‘Ontmoet de kracht van ervaring’: Werkzoekende 50-plussers kunnen zich aanmelden via: https://u.uwv.nl/oke . Bent u werkgever en wilt u komen? Ga dan naar: https://u.uwv.nl/oke_wg

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij UWV, Den Haag Werkt of bel met het RMT Haaglanden via 085 4015984.

Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) en Leerwerkloket Haaglanden zorgen samen met de partners voor een soepele overgang naar (ander) werk voor werkzoekenden, met ontslag bedreigde medewerkers, heroriënterende zzp’ers en werkgevers die (tijdelijk) afscheid moeten nemen van hun medewerkers. Zie www.rmthaaglanden.nl