Zó werd het 25-jarig jubileum van Indoor Bowls Club Maasdijk gevierd

Sport
Overhandiging van de oorkonde Erelidmaatschap aan Arend Koornneef.
Overhandiging van de oorkonde Erelidmaatschap aan Arend Koornneef. (Foto: IBC Maasdijk)

Indoor Bowls Club (IBC) Maasdijk vierde haar 25-jarig jubileum met een knal tijdens een avond vol opwinding, sportiviteit en warme waardering voor haar leden. Op de Algemene Ledenvergadering van 11 april werden niet alleen de winnaars van de wintercompetitie onthuld, maar werden ook enkele van de meest toegewijde leden in het zonnetje gezet.

De spanning was voelbaar toen de resultaten van de wintercompetitie bekend werden gemaakt. Op de derde plaats eindigde Joop Vreugdenhil, gevolgd door Gerrit Dekker op de tweede plaats. Maar de absolute kampioen van de competitie, die de eerste plaats veroverde, was niemand minder dan Aad Middelburg. Zijn naam zal voor altijd verbonden zijn aan het glanzende nieuwe symbool van de club: de Jubileumtrofee, een prachtig 3D-eikenhouten eerbetoon aan zijn overwinning.

Clublegendes

Naast het eren van de winnaars van de competitie, werden ook enkele clublegendes in het zonnetje gezet. Gerrit & Ineke Dekker, Leo van Ingen en Joop & Jacqueline Vreugdenhil ontvingen een welverdiende ovatie voor hun onschatbare bijdragen aan de club gedurende het afgelopen jaar.

Echter, het emotionele hoogtepunt van de avond was de huldiging van twee van de meest geliefde leden als ereleden van de club. Emmo Sportel en Arend Koornneef, beiden al 25 jaar trouwe steunpilaren van IBC Maasdijk, werden persoonlijk geëerd voor hun onschatbare bijdragen aan de club. Hoewel Emmo Sportel deze eer niet meer persoonlijk kon ervaren, was zijn nalatenschap voelbaar aanwezig tijdens de plechtigheid.

Vooruitblikken

Terwijl er werd teruggeblikt op de rijke geschiedenis, keek men ook vol verwachting uit naar de toekomst van de club. De Jubileumcommissie presenteerde een sprankelend programma voor het komende jaar, met hoogtepunten zoals het Looye-jubileumtoernooi, een boottocht met lunch op 29 mei en het interne jubileumtoernooi, inclusief lunch op 3 oktober.

Het was een avond vol emotie, sportiviteit en vooruitzichten, waarmee het 25-jarig jubileum van IBC Maasdijk op gepaste wijze is gevierd. “Een enorme dank aan alle leden en sponsors die hebben bijgedragen aan het succes van de club. Op naar nog eens 25 jaar vol bowlsplezier bij IBC Maasdijk!”