Nieuw in ‘s-Gravenzande: medische kliniek voor beauty, botox, fillers en coaching

Zorg
Wethouder Pieter Varekamp opende de kliniek van dokter Yorick Amerika, dokter Lara Tullenaar en psycholoog Sanne Amerika.
Wethouder Pieter Varekamp opende de kliniek van dokter Yorick Amerika, dokter Lara Tullenaar en psycholoog Sanne Amerika. (Foto: Glenn Mostert)

Op zaterdag 18 november vond de officiële opening van Amerika Clinics plaats. Amerika Clinics is de medische kliniek voor beauty, botox, fillers en coaching in ’s-Gravenzande.

Dokter Yorick Amerika hield een welkomstwoord vanaf het podium en gaf het woord aan wethouder Pieter Varekamp. De wethouder prees in zijn toespraak Amerika Clinics als een waardevolle toevoeging aan de diversiteit van bedrijven in ’s-Gravenzande. Hij benadrukte de groeiende vraag naar cosmetische behandelingen met botox en fillers, waar Amerika Clinics aan voldoet met een uitgebreid aanbod voor zowel uiterlijke schoonheid als innerlijk welzijn via coaching.

Mooi jezelf blijven met Amerika Clinics

De wethouder opende, onder applaus, officieel de kliniek door het lint door te knippen. Voor de deur van de kliniek stond een koffiebar met een barista, het promotieteam deelde flyers uit in het centrum, geïnteresseerden konden de kliniek verkennen en kennismaken met het team, bestaande uit onder andere dokter Yorick Amerika, dokter Lara Tullenaar en psycholoog Sanne Amerika. ‘Mooi jezelf blijven’ is volgens de wethouder een treffende slogan voor het behandelaanbod van dokter Amerika en zijn team.

Amerika Clinics is gevestigd aan het Vaartplein 11 in ‘s-Gravenzande. Kijk voor meer informatie en afspraken op www.amerikaclinics.nl