Een sterke, makkelijke én mooie vloer

Duurzaam
Supersterk én mooi.
Supersterk én mooi. (Foto: COREtec)

Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Dat laatste is voor iedereen anders. Bij de Essentials-collectie van COREtec Floors kun je kiezen uit 62 designs. Dat deze vloer ook na jaren supersterk én mooi blijft – want makkelijk te onderhouden – geeft je dan weer tijd voor wat echt essentieel is in het leven: tijd om te genieten. 

De looks van de vloeren in deze collectie zijn geïnspireerd op de rijke diversiteit in de natuur. Of je nu houdt van zachte aardetonen of warme donkere kleuren, de authentieke looks van de natuur passen in élk interieur, ook die van jou. 

Warme houtlook

Omdat de natuur jou zoveel kleuren en texturen geeft, vind je de vloer die bij jou past. In de collectie zie je veel charme en warmte van een houtlook terug, net als enkele aantrekkelijke steenlooks. Identiek aan een stenen vloer, maar een stuk warmer om op te lopen. 

Hoe jij een vloer ervaart zit niet alleen in de uitstraling. Ook in wat je voelt als je erover loopt. Je ziet niet alleen de nerf in de vloer, je voelt die ook echt. Dat krijg je in deze Essentials-collectie door de ‘Embossed in Register-technologie’. 


Minnesota Ash. Beeld: COREtec

Unieke technologie

En komt nu dan het nadeel? Nee. Want je krijgt het essentiële van de natuur, zonder de nadelen ervan. Want je wil een mooie vloer, mét tegelijk die andere 2 essentiële zaken: makkelijk onderhoud én sterk. Die kenmerken haalt de Essentials-collectie uit de unieke technologie die ze deelt met andere COREtec-vloeren. Ook dat is essentieel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Welke vloer kies jij? 

Dat moet je zien!

Nieuwsgierig? Je kunt de vloeren van COREtec bewonderen tijdens de vt wonen&design beurs. Van 3 t/m 8 oktober ben je van harte welkom bij EXPO Greater Amsterdam. Lees hier meer of bestel alvast je tickets!