Housewarming organiseren? Check deze tips!
Housewarming organiseren? Check deze tips! (Foto: Adobe Stock)

Tips voor een geslaagde housewarming

6 mei, 10:00 Huis

Ben je onlangs ingetrokken in een nieuwe woning? Dan is het leuk om een housewarming te organiseren voor vrienden en familie. Onder het genot van een lekker hapje en drankje bewonderen zij jouw nieuwe stulpje. Wij geven tips om de housewarming zo gezellig mogelijk te maken! 

Een geslaagde housewarming

Een gezellige housewarming begint met... een leuke uitnodiging! Met behulp van designprogramma Canva kun je gemakkelijk zelf een digitale uitnodiging vormgeven. Kies een mooie achtergrond en schrijf een leuk uitnodigingstekstje. Vergeet ook de details niet, zoals je adres en de datum. Handig: je kunt de uitnodiging via WhatsApp versturen!

Housewarming? Versier de woning

Je kunt jouw nieuwe woning verfraaien met een mooie slinger. Tip: maak je eigen slinger met kleine ‘huisjes’, of kies voor een leuke letterslinger met de tekst ‘New Home’. Ook leuk: sfeerverlichting of een paar lekkere geurkaarsen (wij hebben de fijnste op een rijtje gezet!) Vier je de housewarming buiten? Dan is een partytent heel geschikt.

Drankjes en snacks 

Lekkere drankjes en snacks zijn uiteraard onmisbaar tijdens een housewarming. Kleine tapashapjes vallen altijd in de smaak. Denk aan zalm- en tonijnwrapjes, kaasblokjes, spiesjes met mozzarella en tomaat, meloen met ham en zoete aardappelfrietjes. Ook lekker: borrelnootjes en kaascrackers. Qua drankjes kun je je eigen ‘huiswijn’ serveren, of een lekkere cocktail, zoals sangria. Tips: plaats de hapjes en drankjes op een tafel, zodat jouw gasten deze zelf kunnen pakken.

Een fijne playlist 

Maak het feestje compleet met een leuke playlist! Op Spotify kun je verschillende afspeellijsten vinden met het thema ‘housewarming’. Kies bijvoorbeeld voor soft jazz, pop hits, eighties party of deep house music. Je kunt ook je eigen playlist samenstellen met jouw favoriete nummers. 

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding
Zó verduurzaam je de badkamer Duurzaam 12 mei, 12:00
Afbeelding
Visualiseer je interieur met een moodboard Accessoires 11 mei, 15:00
Afbeelding
Ontdek de visgraatvloer Huis 10 mei, 10:00
Afbeelding
Woontrend: meubels van vegan leer Duurzaam 9 mei, 10:00
Afbeelding
Snel de oven schoonmaken: 5 tips Huis 7 mei, 10:00
Afbeelding
Tips voor een geslaagde housewarming Huis 6 mei, 10:00
Afbeelding
De duurzame stad van de toekomst Duurzaam 5 mei, 10:00
Afbeelding
De make-over van je huis op Rodi Wonen Huis 4 mei, 13:00
Afbeelding
7 leuke én unieke interieurcadeaus Accessoires 3 mei, 10:00
Afbeelding
Dé tuintrends van 2022 Tuin 2 mei, 10:00
Afbeelding
Déze planten zijn perfect voor de badkamer! Accessoires 30 apr, 10:00
Afbeelding
Interieurtip van Suus: tuintegels in de badkamer Accessoires 29 apr, 10:00
Afbeelding
Duurzaam: infrarood terrasverwarming Duurzaam 28 apr, 11:30
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Wonen

Op Rodi Wonen volg je het laatste nieuws uit Wonen. Rodi Wonen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Wonen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Wonen in je mailbox.