Waardering voor vrijwilligers en mantelzorgers

Algemeen
Hart van bloemen als dank.
Hart van bloemen als dank. (Foto: Pixabay)

HEERHUGOWAARD - Vrijwilligers en mantelzorgers krijgen dit jaar een cadeaupakket als blijk van waardering voor hun inzet en toewijding. Vanwege de coronamaatregelen zijn er dit jaar geen activiteiten.

Sinds 1 oktober kunnen vrijwilligers en mantelzorgers zich op www.vrijwilligers-bedankt.nl aanmelden en aangeven welk cadeaupakket- of bon hun voorkeur heeft. Aanmelden kan tot en met 20 oktober. Voor de pakketten en bonnen geldt: op is op. Op de site houdt een teller bij welke cadeaus er nog beschikbaar zijn.

Bedankt

Duizenden vrijwilligers en mantelzorgers doen belangrijk werk in Heerhugowaard en dat wordt door veel inwoners en de gemeente gewaardeerd. MET Welzijn Heerhugowaard verzorgt elk jaar de actie Vrijwilligers bedankt! En besteedt aandacht aan de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar dus op een andere manier vanwege het coronavirus. In totaal hebben zo’n dertig lokale ondernemers een bon, cadeau of pakket samengesteld voor de vrijwilligers en mantelzorgers. Het aanbod varieert van een koffie- en theepakket van Smaak Enzo tot een plant van Amigo Plant en van een thuis-knutselpakket van Wol&Wol tot een pakket met oud-Hollands lekkers van IJssalon Senza. Daarnaast kunnen de mensen onder meer kiezen voor cadeaubonnen- en pakketten van bijvoorbeeld Cool, Wonder’s, Glowgolf en De Waerd Bowling. Tussen het aanbod toch één vreemde eend in de bijt: de workshop EHBO/AED, die ‘coronaproof’ voor een kleinere groep zal worden verzorgd. Hier is plek voor in totaal twaalf deelnemers (twee groepen van zes).