SchuldHulpMaatje Dijk en Waard is er voor iedereen

Algemeen
Hulp nodig bij schulden? Je staat er niet alleen voor.
Hulp nodig bij schulden? Je staat er niet alleen voor. (Foto: AdobeStock)

DIJK EN WAARD - SchuldHulpMaatje bestaat al bijna tien jaar in Heerhugowaard. Een bijzondere mijlpaal. Sinds kort is de schuldhulpvoorziening er ook voor inwoners van Langedijk. Daarom heet de organisatie voortaan SchuldHulpMaatje Dijk en Waard.

“In ons tienjarig jubileumjaar naderen wij de grens van 500 hulpvragen”, vertelt Loes Veldman, secretaris van SchuldHulpMaatje Dijk en Waard. “Gelukkig weten de hulpvragers ons goed te vinden. Wij weten als geen ander dat er veel pechvogels zijn, dat het niet iedereen voor de wind gaat.”

“Je zal als jongvolwassene het ineens allemaal zelf moeten zien te rooien in onze complexe maatschappij. Of het ging heel lang lekker, maar nu zijn er tegenslagen en weet je niet hoe dit op te lossen. Of je bent statushouder en kent nog niet alle regels. Of je schaamt je omdat je de dingen gewoon minder goed begrijpt. De lijst van oorzaken waarom het financieel niet goed gaat is lang. 

Meer dan twintig ervaren en gecertificeerde maatjes maken graag een afspraak met je en helpen je gratis om alles op een rijtje te zetten en snel oplossingen te vinden. Schakel ons in, bel, app of mail ons!”

SchuldHulpMaatje Dijk en Waard is er voor iedereen in Heerhugowaard, Langedijk en Sint Pancras. Meer weten? Bel 06-11680700 of mail naar shm.heerhugowaard@gmail.com.