LSVV pakt uit tegen Legmeervogels

Algemeen
Tim Emmerik schermt de bal af voordat de speler van Legmeervogels er mee aan de haal kan gaan in bijzijn van Maik den Iseger.
Tim Emmerik schermt de bal af voordat de speler van Legmeervogels er mee aan de haal kan gaan in bijzijn van Maik den Iseger. (Foto: Michel Bes, www.facebook.com/MBSportfoto)

ZUID SCHARWOUDE - LSVV kende zondag een matige start, mede door ontbreken van Toine Merk en Boy Kansen.

Legmeervogels speelde opportunistisch en drong sterk aan, wat een goed spelende keeper Lars van Zijl gelukkig uitstekend wist te pareren. In de 20e minuut besloot Dylan Bruin in te schuiven vanuit het centrum waar hij niet werd gehinderd met de kans om fors uit te halen in de kruising. Dit bracht de stand op 0-1, tegen alle verhoudingen in. Na de rust wist Jacco Pauw in de 57e minuut de stand op 0-2 te brengen. Toen was het geloof weg bij Legmeervogels en op aangeven van Jordi Cretier bracht topscorer Martijn Grooff de stand op 0-3. De score had nog hoger kunnen uitvallen door twee grote kansen van Tim Emmerik, maar trainer Rob Klanker was meer dan tevreden met deze uitslag en staat zijn ploeg veilig in de middenmoot.

Komend weekend op 2e Paasdag speelt LSVV thuis tegen een van de koplopers AGB, waarbij wederom 3 punten zeer welkom zullen zijn.