Inschrijvingen Nh1816 Wandel4daagse Langedijk van start

Algemeen
De Nh1816 Wandel4daagse Langedijk vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 10 juni.
De Nh1816 Wandel4daagse Langedijk vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 10 juni. (Foto: aangeleverd)

LANGEDIJK - De Nh1816 Wandel4daagse Langedijk vindt dit jaar plaats van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni. De eerste deelnemers hebben zich inmiddels alweer aangemeld via school of online. De afstanden zijn ook dit jaar de 2,5 km, de 5 km en de 10 km. Voor ieder een passende route met onderweg uiteraard een heleboel gezelligheid. 

Wandel4daagse zet zich in voor Voedselbank Langedijk

Dit jaar zet de organisatie zich in om geld op te halen voor de Voedselbank. Er zijn bij Voedselbank Langedijk zo’n 70 gezinnen bekend die leven onder de armoedegrens. De voedselbank ondersteunt deze gezinnen door middel van pakketten die beschikbaar kunnen worden gesteld door donaties. Tijdens deze Wandel4daagse worden er verschillende acties opgezet om zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. De Nh1816 gaat als hoofdsponsor van dit fantastische evenement ook een donatie doen aan het betrokken goede doel.

Thema 

In deze tijd waarin oorlog helaas wel heel dichtbij komt is liefde erg belangrijk. Vandaar dat de organisatie gekozen heeft voor het thema ‘liefde’ om de Wandel4daagse af te sluiten. De organisatie roept alle deelnemers op om dit thema met elkaar uit te stralen op de afsluitende dag. De kleur van de liefde, hartjes en liefde voor elkaar!

Inschrijving geopend

Op een aantal basisscholen komt de organisatie volgende week langs om fysiek de inschrijvingen te verzorgen. Het gaat hierbij om IKC Waterrijk, Het Mozaïek, De Phoenix Broek op Langedijk en IKC Oudkarspel. Kan je daar echt niet op wachten dan is het mogelijk om je in te schrijven bij Zwembad Duikerdel, of online via www.actiefsportenevents.nl.