Je mag er zijn viert feest

Algemeen
Alle (pleeg)kinderen uit Dijk en Waard waren uitgenodigd om het feest mee te vieren.
Alle (pleeg)kinderen uit Dijk en Waard waren uitgenodigd om het feest mee te vieren. (Foto: AGHeeremansPhotography)

DIJK EN WAARD - Zondag 15 mei rond 11.15 uur, het is een gezellige drukte bij Speelpark de Swaan in Oudkarspel. Stichting Jemagerzijn uit Noord-Scharwoude viert hier haar 10 jarig bestaan en heeft alle pleegkinderen uit hun bestand en de kinderen uit Dijk en Waard uitgenodigd om dit mee te vieren. 

Dit feestje is mede mogelijk gemaakt doordat de stichting in 2021 de Martin Neesen prijs won. Afgelopen twee maanden zijn al vele activiteiten met de kinderen ondernomen, en de dag in het Speelpark is de grootste activiteit die er georganiseerd is. 

Marieke Neesen werd tijdens een kort woordje door Monique Bak nog bedankt voor alles wat zij voor Jemagerzijn tot nu toe heeft betekend want wat moeten al die organisaties zonder Lief Langedijk. Er worden veel dingen mogelijk gemaakt die soms onmogelijk lijken.

De hele dag scheen de zon, en de kinderen vermaakten zich volop. De springkussens en waterfietsen waren duidelijk favoriet. Ook werden de bezoekers nog verrast met een dansoptreden, wat een groepje kinderen de afgelopen weken ingestudeerd had bij Aerofit Langedijk. Wat een organisatie was het voor Speelpark de Swaan, die de kinderen en hun verzorgers/ouders de gehele dag voorzien hebben van drinken en een patatje als lunch. Ook zag je ouders met elkaar contact maken en er kan niet anders geconcludeerd worden dat het een geslaagde dag was, waar verbinding centraal stond.  

Marieke Neesen wordt door Monique Bak namens Jemagerzijn bedankt voor alles wat ze voor de stichting doet.
Afbeelding